Coronacrisis

Beste clubgenoten,

Het is op dit moment een bizarre tijd, de sporthal is dicht in verband met het Coronavirus en Badmintonnen is de eerstkomende tijd niet mogelijk. Zoals inmiddels wel duidelijk is geworden heeft de RIVM en Overheid besloten alle activiteiten ook de sportaccommodaties gesloten te houden tot 1 juni 2020. Dit om eventuele besmetting te voorkomen. We hopen dat jullie hiervoor begrip hebben.

Heel vervelend is dat wij ons seizoen niet hebben kunnen afmaken en dat de DUC wedstrijden tussentijds gestopt zijn. Hoe de eindresultaten zullen uitvallen is voor ons nog een vraag. We gaan ervan uit dat in de DUC vergadering besproken zal worden hoe we volgend seizoen verder gaan in de competitie. Deze vergadering,  gepland op 12 mei a.s. zal ongetwijfeld verplaatst worden naar een latere datum. Dus later meer nieuws hierover.

Wij als bestuur wensen jullie de komende tijd veel sterkte, en dat wij allen gezond door deze Coronacrisis heen mogen komen. Blijf actief bezig en sla af en toe een pluumpie in de kamer of tuin en wellicht straks in de vakantie. We gaan ervan uit dat we eind augustus weer kunnen badmintonnen.

Een sportieve groet,

Bestuur BV Ruinen.