Hummel Bongerd Toernooi Haulerwijk

Op Zaterdagmorgen 16 april vertrokken om 8.00 uur, 10 spelers van de Badmintonvereniging Ruinen richting Haulerwijk.  Allen waren volle goede moed om aan het Mix toernooi van de BVH deel te nemen en de prijzen in de wacht te slepen. Dit keer zonder wegversperring op tijd aangekomen in Haulerwijk hebben we ons eerst voorzien van een kop koffie. Het programmaboek wat we uitgereikt kregen gaf aan dat we verdeeld waren over 4 poules. In poule B zaten Rosan & Ronald. In poule C, Henk & Hillegonda en Marjan & Djurre. In poule D, Lumel & Tony . In poule F, Lisa & Ruud.

Tijdens de ochtend konden we constateren dat de indeling qua poule voor sommige iets te hoog was ingeschat. Voor Marjan & Djurre die geen enkele volledige partij hebben kunnen winnen was het achteraf misschien beter geweest dat ze in poule D waren ingedeeld. Maar ach ze hebben hier ook veel van geleerd aldus beide spelers. Over het algemeen waren het goede partijen en is iedereen behoorlijk aan zijn trekken gekomen.  Alleen Rosan en Ronald konden een podium prijs bemachtigen. Ze hadden tot aan het eind van de middag alle partijen gewonnen. De laatste partij, toen de batterij op raakte moesten ze gewonnen geven. Hierdoor werden ze 2e in poule B. Een mooie prestatie.  Henk & Hillegonda en Lumel & Tony eindigden op de 4e plaats in hun poule en vielen net buiten de prijzen. Lisa & Ruud werden 5e in hun poule.

Al met al was het weer een geslaagde dag die we hebben afgesloten bij de Chinees in Oosterwolde.  Hier werden veel bordjes gevuld gamba’s, zalm , en andere vissoorten en natuurlijk bami en rijst met als afsluiting een kommetje ijs met vruchten. Om 20.00 zijn we weer voldaan en vermoeid naar Ruinen gereden.