UPDATE CORONAMAAT REGELEN 28 november 2021

Afgelopen vrijdag 26 november was er weer een nieuwe persconferentie. Helaas gaat het met de ontwikkelingen als gevolg van COVID-19 slechter. Daarom zijn er ook voor sport nieuwe maatregelen aangekondigd die per zondag 28 november 2021 ingaan.

De belangrijkste wijziging voor ons is dat er na 17 uur geen binnensport meer mag plaatsvinden: dus voorlopig geen badminton op de donderdagavonden voor zowel jeugd als senioren.

Bestuurslid Djurre inventariseert bij de jeugd en senioren de interesse om in het weekend overdag te spelen. Dit is mogelijk binnen de huidige regelgeving. Hoewel er voors (sport is een goede vorm van ontspanning) en tegens (contactmomenten nemen dan niet af) zijn, willen we dit voor de leden die dit graag willen toch aanbieden.  

  1. De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden;
  2. Bij het betreden van de sporthal geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar. De controle vindt plaats bij het betreden van de zaal door de Corona coördinator van de club, die de corona App zal controleren.
  3. We verzoeken ouders van jeugdleden ook om niet in de sporthal te komen.
  4. Voor onze trainer geldt de CTB-verplichting niet omdat hij formeel gezien een werknemer is.